Eyyübiye Yavuz Selim Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi üst öğrenim kurumlarına hazırlamak, öğrencilerimizi bilgi ve beceriler açısından çevresinden bağımsız hale getirmek ve okul kültürünü ve temel yaşam becerilerini aşılamak okulumuzun misyonları arasındadır.

Misyon: Okulumuz 3-6 yaş arası özel gereksinimi olan bireylere Okul Öncesi Özel Eğitim Programı ve Erken Çocukluk Özel Eğitim Programı aracılığıyla çeşitli gelişim alanlarında destek sunmaktadır.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA=>09:00 DERS BİTİŞ SAATİ=>14:00
Isınma: MERKEZİ SİSTEM KALORİFER
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: MERKEZİ BİR OKUL OLDUĞUMUZDAN ÖĞRETMENLERİMİZ SERVİS KULLANMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yavuzselimozelegitimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜMÜŞKUŞAK MAH. ŞEKER SK. EYYÜBİYE YAVUZSELIM ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU BLOK NO11A EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :TAM GÜN NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - HARRAN KAPI CADDESİ GÜMÜŞKUŞAK MAHALLESİ ŞEKER SOKAK NO:11-A EYYÜBİYE/ŞANLIURFA

Ulaşım OKULUMUZA İLK OLARAK OTOGARDAN GELENLER İÇİN HER 6 DKDA BİR 61 VE 62 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE,OKULUMUZA ŞEHİR MERKEZİNDEN MALİYE DURAĞINDAN 1,2,41/A VE 41/B NOLU VE YAKUBİYE ŞIH MAKSUT DOLMUŞLARI İLE 15 DAKİKA SÜREYLE ULAŞABİLİRLER.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık YAVUZ SELİM ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU ŞANLIURFA/MERKEZ İLÇESİNDEDİR.MERKEZE 3 KM UZAKLIKTADIR.